mandag 29. oktober 2012

Kylling bolognese med "skjulte" grønnsaker

Hvis du sliter litt med fem om dagen, kanskje spesielt til barna, er denne bolognesen helt fantastisk! God er den også. 

Å få til en enkel, sunn, kjapp og fristende middagsrett som skal inneholde massevis av deilige, friske grønnsaker, er det mange som syns er en utfordring. Denne kyllingbolognesen gjør egentlig alt for deg.
Med noen små grep har du et sunt og mettende måltid som er enkelt og kjapt å lage, og smaker utrolig godt.
Dessuten gir denne deg utrolig mye mer, både innholdsmessig og smaksmessig, enn en kjøttdeigbolognese med pastasaus på glass - uten å kreve så mye mer av tiden din. Bare prøv!
Kylling bolognes med "skjulte" grønnsaker!


Oppskrift:
(4 personer)
1/2 kg kylllingkjøttdeig
1 løk, grovhakket
2 gulrøtter, skåret i små biter
2 hvitløksfedd i små biter
1 lite stykke sellerirot
1 boks hakkede tomater
3 dl vann
Olivenolje
Hakkede, friske urter
Revet parmesan
Din favorittpasta, gjerne grov

Surr løk, hvitløk, gulrøtter og selleri i olje til det blir blankt og mykt. Hell over tomatene fra boksen og hell alt over i en gryte. Tilsett vann og la surre videre til alt er mykt. Mens dette surrer, steker du kyllingkjøttdeig i stekepanna.
Kjør grønnsakblandingen med stavmikser til det blir jevnt, uten biter. Hell oppi kjøttdeigen og la putre på svak varme mens du koker pasta etter eget ønske.
Server kyllingbolognesen med pasta og revet parmesan.

God middag!
EB <3




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar