torsdag 9. juni 2011

Sunt, godt og norsk!

Hvis du har lyst til å lese mer om min mat og helsefilosofi, og hente inspirasjon til å leve sunt, og godt med norsk mat og livsstil, kan du sjekke ut den nye boka mi: "Nordisk Diett - lev sunt og godt med norsk livsstil"(Gyldendal), som jeg har skrevet i samarbeid med Jeanette Roede.

Jeg tror nemlig at SUNT, GODT OG NORSK er nøkkelen til god helse. For verden ser for alvor mot Norden, de ser på de utrolige råvarene våre, livsstilen vår, naturen og mulighetene vi har til å leve et sunt, aktivt og balansert liv her i nord. De ser at den nordiske dietten og livsstilen gir deg muligheten til å leve bedre, lettere og sunnere. Det har gjort "The New Nordic Diet" mer aktuelll enn noen gang


Den deilige oppskriften på squashsalat finner du på http://www.ellenwollen.no/
”Nordisk Diett – lev sunt og godt med norsk livsstil”, gir deg inspirasjon til å bruke mer av de gode, nordiske råvarene våre, og la ferske råvarer bli en naturlig del av matlaging i hverdagen din. Derfor får du over 70 oppskrifter på deilige, sunne og kjappe retter med ferske, nordiske råvarer, med masse nyttige tips til hvorfor og hvordan du kan bruke dem.
Jeg er også opptatt av de unike mulighetene vi har til å bruke den vakre, og ikke minst tilgjengelige naturen til å bevege oss i. Mange gjør det allerede, og flere kan godt henge seg på, og boka gir deg praktiske råd og masse inspirasjon til å gjøre det.








Jeg håper jeg kan gi deg den samme inspirasjonen på nettsidene mine: http://www.ellenwollen.no/, hvor du kan få flere tips til hvordan leve SUNT, GODT - OG NORSK! Det er det jeg kaller REN NYTELSE!
EB:)



Det er utrolig hvor mange muligheter norsk natur gir til et aktivt liv og god helse - både fysisk og mentalt.